Bada ihop!

Vi brukar få bada ganska ofta jag och Fonzen, för att vi smutsar ner oss. Men både jag och Fonzen älskar att bada så det är ingen fara. Vi tycker båda om att bli ompysslade och när matte och husse grejar med oss.  Förut brukade vi stå i kö när det var dags för badning för vi brukade vara många fler vovvar, men nu för tiden är det bara jag och Fonzen.

Fonzen tycker inte att det är kul att stå i badkaret ensam. Han var så liten när han kom till oss och då fick han bada i handfatet. Jag tror att han känner sig lite extra trygg när jag är med. Jag älskar Fonzen och jag ser till att inget ont händer honom. Jag är liksom hans storebror.

Både jag och Fonzen älskar att bli intvålade och masserade och får varmt vatten och sedan balsam i vår fina päls. Det enda som vi inte gillar är att vår matte envisas med att använda öronrens. Det gillar varken jag eller Fonzen. Men både våran husse och matte är verkligen snälla och gör allt för att vi skall må bra!

När vi har badat blir vi alltid inlindade i frotté handdukar och torkade och innan Fonzen kom ville jag absolut inte bli fönad. Men så tyckte jag att det såg så skönt ut när han blev fönad så jag insisterade på att få prova trots att jag tidigare vägrat så nu för tiden så slåss vi om vem som skall bli fönad först!

Men det brukar sluta med att jag ger Fonzen förtur. Han är så liten och fryser så att jag har inte hjärta att gå före honom.

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *