Lördag betyder lek och bus!

Äntligen lördag! Det betyder lite extra lek och bus! Vi brukar väcka vår matte och husse väldigt tidigt för vi tycker om att gå upp tidigt och våra rutiner. Dom kan inte ändra dom bara för att det är lördag och söndag!

Våran matte håller på att lära oss krypa. Vi kan det redan men behöver öva på lite längre sträckor. Sedan håller vi på att öva oss på att rulla runt!

Så först har matte lärt oss att ligga, sedan att ligga död ( man skall lägga sig på ena sidan och man måste ha huvudet i golvet och så skall man ser död ut) sedan skall man rulla runt och ställa sig upp!

Vi har alltid så roligt och vi blir så exalterade av att leka och göra konster

Ibland kommer det ett bord i vägen och då kan man inte lägga ner huvudet och då får vi inte godkänt! 🙂

Här försöker jag visa Fonzen hur han skall göra…

Detta var faktiskt första gången han låg död! 🙂 🙂 🙂 Visst ser han kul ut!

Ja nu är han död…fast inte på riktigt så klart! Min matte säger att vi skall göra videos snart! Vi får se! Hoppas ni får en fin lördag och ni vet väl att min matte har en egen blogg www.prettyhomeblog.se, där skriver hon om oss ibland men mycket om träning och inredning!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *