Vi är tillbaka!

Det har varit ganska tyst här länge! Men nu är vi tillbaka. Det har hänt ganska mycket och nu har vi en ny litet vovve här som heter Boss som faktiskt har hunnit fylla 1 år och Popcorn finns tyvärr inte med oss längre. Vi vill gärna blogga lite för att ni skall se hur vi har det! Vi skall också uppdatera sidan lite men först ett litet inlägg om gårdagen! I dag är det jag, Fonzen som skriver för Boss håller på att lära sig!

Om ni vill veta så driver vår matte driver en egen blog som heter Pretty Home Blog och som ni hittar HÄR

I går var vi och simmade i havet för första gången i år. Boss som vanligtvis är det tuffa vovven vågade inte simma, men jag var mycket modigare och jag försökte visa honom hur man gör, men han tvekade! Han tyckte dock om pinnarna som vår husse och matte slängde ut men vågade inte gå så långt!

När vi skulle gå tillbaka så ville inte gå upp för jag ÄLSKAR att simma. Denna gången hade dom satt en långlina på mig för att jag brukar annars simma ut så långt och det ville dom inte! Typiskt!

Nu skall vi åka och rösta säger min husse och matte. Jag måste kolla så dom röstar rätt för hundarnas rättigheter!

I nästa inlägg skall jag skriva lite om min nya kompis Boss! En riktigt busvovve, men jag ÄLSKAR honom och han mig!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *