Vi älskar köttfärssås

Alltid när vår Husse och Matte lagar mat och förbereder middagar så förbereder dom även mat för oss. Dom säger att vi är lyx-vovvar men vi vet inte vad det betyder! 🙂 Vi hoppas det är något bra!

I dag lagade Husse köttfärssås och vi älskar pasta. Husse gjorde i ordning två fina tallrikar med spagetti och köttfärssås och så toppade han tallrikarna med riven ost! Mums! Vi är också väldigt matlagningsintresserade så vi är alltid med i köket. Det kan också trilla ner något i bland som man kan äta. Men det är även roligt när dom tappar något annat för då tar vi det! 🙂

Vi får alltid vänta på våran matt tills Husse och Matte har ätit klart. Det är jättesvårt att vänta på sin mat, men Husse och Matte har sagt att vi måste vänta snällt för annars blir det ingenting och det vill man verkligen inte råka ut för!

Det är svårt att vänta, men vi vet att vi måste titta Matte i ögonen annars blir det inget!

Fonzen orkade inte mer och lade sig ner! 🙂 Svårt att fokusera i bland.

Ni kan även gå in på vår Mattes blogg som heter Pretty Home Blog HÄR. Där skriver hon även om oss så vi måste tjuvläsa i bland så hon inte skriver något som inte stämmer. Ni kan väl hjälpa oss att hålla ögonen öppna för det och skriva till oss i så fall! 🙂

Voff Voff!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *