Äntligen hemma igen!

Vår matte har varit på vift i 2 dagar och vi saknar henne så otroligt mycket när hon inte är hemma. Ingen som tvingar oss att göra konster för att få godis!

Vi älskar nämligen det. Just nu vill hon hela tiden att vi skall krypa.

Tråkigt också att gå och lägga sig och det fattas en. Det tycker vi inte är roligt. Självklart så gossade vår matte med oss när hon kom hem. Hon fyller också alltid på den stora vattenkannan när hon kommer hem så man kan dricka vatten ur den. Vi tycker det är lite mer spännande och coolt än att dricka i skålen inne.

Ni hittar vår mattes blogg HÄR. Hon är bäst så jag tycker verkligen ni skall gå in och läsa på hennes blogg. I dag har hon skrivit om mellanmål som vi brukar få smaka på! Läs vettja ni kanske också gillar det!

Voff voff

//Boss

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *