Att få vara med och laga mat!

Vi gör allting tillsamans i vår familj. Vi får vara med vår husse och matte överallt. Till exempel när vi lagar mat. Våra husse och matte tycker att vi är sötast i världen, och det tycker jag dom har helt rätt i.

Så även när det är middag så får vi sitta med när maten lagas, för vi är väldigt matlagningsintresserade. Eller vår husse och matte tror det i alla fall, fast vi är egentligen bara intresserade av att få smaka.

När vi äter middag så får vi alltid vara med, och dom brukar alltid göra i ordning små tallrikar till oss, men vi får alltid äta efteråt och det vet vi, så vi sitter bara snällt med när dom äter upp sin mat!

Här ovan sitter vi i vårt nya orangeri som vi var med och byggde i somras. Vi älskar att vara här ute! Så jag brukar krafsa på dörren för jag vill komma in!

//Fonzen

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *