Morgonrutiner!

Vi har våra morgonrutiner som vi älskar. Det börjar alltid med att vi får gå ut och kissa och när vi har gjort det så får vi var sitt kex. Vår husse och matte har en hel låda med hundgodis och dit går vi varje morgon för att få vårt kex.

Jag älskar mornar och tar glädjeskutt från ytterdörren och då blir Popcorn också glad och börjar springa efter mig. Vår husse och matte blir så himla glada av mina glädjeskutt för dom säger att ingen vovve har gjort så innan och det måste bero på att jag är speciell.

Sedan får vi alltid äta frukost med våran husse i soffan och jag blir alltid matad för att jag vill det och är minst! Popcorn han slukar sin mat i ett svep!

När vi har ätit vår frukost så får vi ytterligare var sitt kex och sedan så brukar vi somna igen!

Så ser våra mornar ut!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *