När jag var med i en tävling!

När jag var valp så var jag med i en tävling!. Det var en tävling på instagram där man skulle visa ett smycke man hade från Dyrberg/ Kern på bästa sätt. Den som hade den bästa bilden skulle vinna tävlingen.

Min matte bestämde sig då för att sätta ett armband från Dyrberg/ Kern runt min hals och sätta mig på dagbädden klädd med tyg från Designers Guild.(min matte jobbar med inredning och ni hittar hennes blogg här www.prettyhomeblog.se) Hon tog sedan massor av fina foton på mig.

Denna bilden nedan skickade hon sedan in till Dyrberg/ Kern, men jag vann inte!!! Jag kom inte ens med! Kan ni fatta!? Kan ni motstå mig på denna bild!

Jag tyckte i alla fall att jag var söt, och den bild som vann var inte ens i närheten. Det tycker jag är brist på fantasi. Vem säger att inte en vovve kan få ha ett smycke på sig! Vad tycker ni? Är jag söt?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *