Min matte kan inte motstå mig!

Förstår ni hur mycket man verkligen vill gå ut när man ser ut så här! Detta funkar så bra på min matte! Hon älskar mig över allt annat och säger att alla hennes vovvar är den finaste vovven. Alltså är jag finast. Så här kan hon bara inte motstå mig och jag vet om det!

Min matte vill alltid att jag skall må bra, så om jag är lite extra sugen på att göra konster eller att gå ut och busa så lägger jag mig och tittar under lugg, då vet hon att jag vill hitta på något roligt.

Min matte är världens mest påhittiga matte. Hon köper nya leksaker för att utmana oss. En tunnel som vi skall våga gå igenom, och sedan måste vi krypa igenom den. Jag brukar visa hur man gör för Fonzen är inte lika modig som jag är! Jag skall visa er min tunnel i ett annat inlägg och hur vi gör konster.

Har ni några roliga konster på förslag så kommentera gärna för vi vill lära oss mer roliga konster.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *