Tandborstning!

Vi borstar tänderna varje dag! Vår matte har köpt en tandborste till oss och varje kväll innan vi går och lägger oss så måste vi borsta tänderna. Vår matte säger att det är för att vi är småhundar och får mycket lättare dåliga tänder än vad större hundar får, men att alla borde borsta tänderna på sina hundar. Så någon gång i halvåret så tar hon bort tandsten på våra tänder för att vi skall ha en fin och frisk mun i många år.

Redan första veckan vi kom hit var vi tvungna att börja med det, fast vi då nästan inte hade några tänder för vår matte säger att man måste vänja sig i tid. Så när vi var små fick vi även vänja oss vid borttagning av tandsten fast hon gjorde det bara på riktigt en gång i halvåret, de andra gångerna var till för att vänja oss! 🙂 Så varje kväll vi går och lägger oss så får vi borsta med riktigt tandkräm och vi älskar det!

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *