Att vara bloggare!

Att vara bloggare är inte alltid så lätt. Först skall man fota och sedan skall man skriva.

I natt mådde jag dåligt så jag spydde ner matte och husses säng så dom fick gå upp och bädda rent och hjälpa mig och sedan har dom tvättat lakan i dag, men dom älskar mig över allt annat så dom blir aldrig arga utan dom är så rädda att något skall hända mig. Jag älskar min matte och husse!

Men jag är ganska duktig tycker jag själva i alla fall. Vad tycker ni?

Ibland försöker min matte tala om för mig vad jag skall blogga om och jag låtsas att jag lyssnar men skriver ändå vad jag vill!

I dag har min matte duschat mig för Popcorn råkade kissa på mig och min matte vill att jag skall lukta gott och vara fin!

Hoppas ni gillar mitt bloggade för jag vill bli bloggare när jag blir stor!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *