Snobbar som jobbar

Vi har jättebra rutiner på morgonen! Varje morgon när klockan ringer så skuttar vi upp. Först går vi ut och kissar och sedan när vi kommer in så får vi var sitt kex innan vi får frukost. Alltid när vi får kex så är vi tvugna att jobba för dom. Vi måste alltid göra konster, och vi älskar det! Den senaste konsten är att backa. Men det är roligt att rulla runt tycker jag.

Vi älskar tidiga morgnar! När vi har ätit frukost så brukar vi somna jättegott i soffan och sova i ett par timmar.

Min matte säger att jag är den sötaste vovven i världen men sedan säger hon exakt samma sak till Boss…

Hon säger att vi är exakt lika söta båda två fast var och en på sitt sätt.

Boss han har växt om mig nu, så jag är mycket mindre än honom, men det är i alla fall jag som bestämmer! Fast jag är så himla söt och snäll så brukar jag morra till honom! Det är roligt för han blir jätterädd…hihihi…fast jag gör det bara för att skrämma honom lite!

Vår matte har en egen blogg där brukar hon skriva om oss och ni hittar den HÄR. I dag jobbar hon sista dagen innan semestern sedan skall hon busa med oss hela dagarna! 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *