Hur gulliga!

Mina två vovvar är så gulliga mot varandra.

Tittar alltid efter varandra. Om en av dom vill gå ut i trädgården så tittar dom på varandra och så går dom ut samtidigt.

I dag när jag var i köket så var Fonzen hos mig och vi gjorde lite konster och Boss var ute med Stefan. Plötsligt börjar Boss att skälla och Fonzen kan inte fokusera. Han tittar bedjande på mig som om han frågar ”snälla Bibbi kan jag få gå ut och kontrollera att allting är ok”. Vilken jag naturligtvis lät honom göra. Så han sprang ut…för att komma tillbaka efter några minuter och fortstätta där vi slutade! Hur gulligt!?

Här nedan fönas Fonzen då han badat på vår lilla promenad. Han ÄLSKAR att bada och simma. Boss är tvärtom, han avskyr att simma! hahahah tur att man får vara som man vill!

Jag älskar mina små troll. Skulle inte vilja vara utan dom en dag! Hoppas ni får en fortsatt fin kväll och det finns mer att läsa om mig om ni går in på Pretty Home Blog HÄR

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *