Dog Blog

Detta är en hundblogg och vi är två Cavalier King Charles Spaniel som heter Popcorn och Fonzen. Vi tänkte börja blogga för att visa hur vårt dagliga liv ser ut. Vi har en matte som har en blogg och vi tyckte att det vara orättvist att inte vi också kunde få blogga. Så det är våran matte som har hjäpt oss att starta denna bloggen hon har en egen blogg som heter Pretty Home Blog som ni kan besöka om ni vill, men jag tror ni heller vill vara här! Vi kommer visa er några av de hyss vi gör och hur vår matte har lärt oss alla våra konster.

Så här kommer en liten beskrivning om vilka vi är;

Popcorn är en 5 år gammal Cavalier i färgen ruby och har en skön personlighet. Det är han som bestämmer och han är oerhört intelligent och förstår i princip allt man säger. Han har en högst egen personlighet och vill inte gossa om det inte är han själv som ber om det. Kul vovve! Han är oerhört intelligent och lär sig allt på ett kick! De som föder upp Cavalierer säger att just färgen ruby är svåra att fostra och är väldigt viljestarka och det stämmer verkligen bra. Han är dent andra ruby som vår husse har haft och hon sager att det stämde på honom också fast hon från början inte trodde på det alls.

Fonzen är 2,5 snart 3 år gammal Cavalier i färgen Blenheim, och är den sötaste och raraste vovve du kan tänka dig. Det är först nu som han börjat säga i från när Popcorn försöker ta hans godis. Han är en riktig gosse vovve och vill vara nära hela tiden. Han är den mest fogliga vovve du kan tänka dig. Han viker inte en tum från din sida och vill inte vara ensam i ett rum. När han föddes så trodde inte hans uppfödare att han skulle överleva för han var så liten. Så Fonzen är en väldigt liten Cavalier för att vara kille, och när han kom till vårt hem så var han som en liten dock-vovve.